Toegangscontrole

Toegangscontrole systeem

Toegangscontrole systemen

Iedere toegang, iedere deur, poort, hek en slagboom kan beveiligd worden met elektronische sleutels van Hoogsteder Elektrotechniek. Het systeem wordt bij de toegang gemonteerd en wordt via het GSM/3G netwerk op afstand beheerd. Een toegangscontrole systeem moet de deur openen als er een geldige sleutel/afstandsbediening wordt gepresenteerd en de deur niet openen voor een ongeldige sleutel. Bij vermissing kan je bestaande geldige sleutels of afstandsbedieningen ongeldig maken en nieuwe sleutels of afstandsbedieningen toevoegen. Het systeem houdt ook bij welke sleutels of afstandsbedieningen worden gepresenteerd, met de datum en tijd erbij. Voor ouderwetse systemen moet er of iemand fysiek naar het systeem toe om wijzigingen aan te brengen of moet er een kabel aangelegd worden met een permanente verbinding via het internet.

Met het  Toegangscontrole systeem van Hoogsteder Elektrotechniek beheer je op afstand via het GSM/3G netwerk. Je logt in op de beveiligde beheersite , maakt bijvoorbeeld een sleutel ongeldig en met een druk op de knop stuurt de site de wijzigingen via het GSM/3G netwerk naar het systeem bij de deur, dat verder zelfstandig functioneert.
De wijzigingen brengt u binnen 1 minuut aan op het beheer scherm en zijn binnen 5 minuten in alle lezers gewijzigd.
De communicatie met de reader verloopt via het mobiele GSM/3G netwerk en er is dus ter plekke geen telefoonlijn of internet nodig maar natuurlijk wel een 230v voedingsspanning. Er hoeft dus nooit een monteur naar de proximity reader om wijzigingen aan te brengen.

In een gebouw met meerdere ingangen, komt er bij iedere ingang een proximity reader, deze zijn stand alone dus hoeft er onderling geen kabel getrokken te worden om de lezers te verbinden dit gaat online via het GSM/3G netwerk.

Voor de GSM/3G communicatie en beheer via Hoogsteder Elektrotechniek is er een abonnementen voor tien jaar afgekocht, dit zit bij onze prijs inbegrepen.

Wij Helpen u ook graag met de verduurzaming van uw organisatie  bijvoorbeeld met ledverlichting of intercomsystemen

Heeft u Vragen over onze Toegangscontrole systemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.