Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting op afstand te beheren

Draadloos beheerde noodverlichtingsarmaturen zijn uitgerust met een radiomodule, waarmee zij berichten radiografisch kunnen verzenden en ontvangen. De draadloze noodverlichting is zichtbaar in uw eigen beheer omgeving, de armaturen geven zelf een melding bij een defect en geven ook aan wat er defect is. De accu`s in deze noodverlichtingsarmaturen gaan maar liefst 10 jaar mee. U kunt dus flink besparen op uw onderhoudskosten, en u ontlast ook gelijk het milieu.

Noodverlichting zorgt ervoor dat vluchtwegen en eventuele obstakels op de route goed zijn te herkennen, zodat een gebouw op een veilige manier kan worden verlaten.


Deze noodverlichting schakelt in bij spanningsuitval.

Vluchtwegverlichting is permanent brandende verlichting en is te herkennen aan groene pictogrammen waaruit blijkt hoe een gebouw kan worden verlaten.

Hoogsteder Elektrotechniek ondersteund de zakelijke markt met de aanleg het onderhoud en storing aan en van noodverlichting.

Wij hebben een 24 uurs service dienst u bent dus verzekerd van uitstekende service. Heeft u vragen of wilt u een offerte bij ons aanvragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen over Noodverlichting?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

De voordelen van long life nood batterijen:

Lange levensduur van 10 jaar bij een gemiddelde omgevingstemperatuur tussen -20°C en +25°C voor het armatuur. Deze recyclebare NiMh batterijen zijn minder belastend voor het milieu dan andere accu’s zoals, Li-ion, Lithium accu’s, of Nikkel-Cadmium.  Lager energieverbruik van de noodverlichtingsarmaturen door intermittent charging. Lagere onderhoudskosten. Minder storingsgevoelig.