24-uurs Servicedienst

24-uurs Servicedienst

Wij staan 24/7 voor u klaar

Bij calamiteiten kunt u onze 24-uurs Servicedienst bellen om een melding door te geven. Onze storingsmonteur probeert binnen 2 uur ter plekke te zijn om de storing volledig op te lossen. Indien het niet mogelijk is om binnen 2 uur ter plekke te zijn, dan zal onze elektricien direct contact met u opnemen. Als de (stroom-)storing niet gelijk opgelost kan worden zorgt onze monteur in elk geval voor een tijdelijke oplossing voordat hij bij u weggaat. Hij maakt met u een vervolgafspraak om het probleem op een later tijdstip op te lossen.

Veilige installatie

Elektriciteit kan bij onjuist gebruik gevaarlijk zijn. Schakel daarom altijd een elektricien in voor het herstel van uw installatie. Wanneer u zelf de problemen wilt herstellen kunt u veel schade aan uzelf en de installatie veroorzaken. Kortsluiting komt nog steeds regelmatig voor ondanks de huidige veiligheidsmaatregelen. In veel gevallen ligt de oorzaak bij een gebrekkige installatie.

Voor een veilige afvoer van de elektriciteit bij kortsluiting of blikseminslag is het van belang dat uw woning goed geaard is dmv een aardpuls. Tevens is het sinds 1975 verplicht om een aardlekschakelaar in uw installatie te hebben. Een aardlekschakelaar vormt een extra bescherming voor u en uw apparatuur. Conform de Elektriciteitnorm NEN1010 er mogen maximaal vier groepen achter een aardlekschakelaar zitten en heeft u een hoofdschakelaar nodig om alles veilig uit te kunnen schakelen. Is dat niet het geval, dan is het verstandig om uw meterkast zo spoedig mogelijk te laten inspecteren door Hoogsteder Elektrotechniek.

Heeft u vragen over onze 24 uurs servicedienst?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

24-uurs Servicedienst

Storing in uw aardlek automaat

Storing in uw aardlek automaat Wanneer u een storing heeft in uw aardlek automaat zet dan alle groepen uit die achter de desbetreffende aardlek zitten. Zet uw aardlek automaat weer aan, lukt dat niet dan is waarschijnlijk uw aardlekautomaat defect. Lukt dit wel schakel dan uw groepen 1 voor 1 weer in als u de groep met de storing ingeschakeld heeft dan zal de aardlek automaat direct uitschakelen. U kunt dan alle groepen weer aanzetten met uitzondering van de groep met de storing. En nu? Nu alle stekkers van de apparaten eruit trekken dan de groep weer aanzetten blijft de aardlekschakelaar aan steek dan uw stekkers er 1 voor 1 weer in totdat de Aardlek automaat weer uitschakelt. U heeft nu het defecte apparaat gevonden, lukt dit niet dan kunt u ons bellen dan komen wij langs om het probleem op te sporen en te verhelpen.U kunt hier onze 24 uurs service dienst voor contacten.

Onze gediplomeerde storings- en servicemonteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u paraat. De serviceauto’s beschikken over geavanceerde apparatuur en onderdelen om uw installatie bij een eventuele storing weer operationeel te maken. Een oplossing is dus snel geregeld. En dat doen we gegarandeerd tegen concurrerende prijzen.