Intercom

intercomsystemen

Audio & Video Intercom

Intercom Systemen | Ieder nieuwbouw appartement heeft tegenwoordig een videofoon. Het gaat niet alleen om comfort, maar ook om veiligheid. Je kan zien wie er voor de deur staat. Samen met de buren houd je een oogje in het zeil en dat geeft een veilig gevoel. Een deurvideo installatie heeft bij de ingang een buitenpost met een camera, een luister/spreek unit en een keypad of beldrukkers om aan te bellen. In de woning zit een videofoon of een deurtelefoon. Als er aangebeld wordt, gaat de videofoon of deurtelefoon over. Het scherm laat zien wie er aanbelt, de bewoner kan praten met de bezoeker en de deur openen. Met een deurtelefoon kan de bewoner alleen praten en de deur openen.

Bij nieuw te plaatsen intercomsystemen gaat onze voorkeur uit naar BTicino omdat bij dit systeem storingen vrijwel niet voorkomen.
Ook vanwege het 2 draads systeem hoeft uw bekabeling bijna nooit te worden vervangen.
bticino heeft een zeer uitgebreid programma met deurcommunicatie. Er zijn allerlei soorten buitenposten, zodat er voor iedere entree een passende oplossing is. Voor in de woning zijn er budget deurtelefoons zoals de T-5 Zandvoort en de T-40 Bergen tot en met high-end videofoons zoals de M-70 Bloemendaal met Wifi en een gebruikers app voor uw telefoon, zo mist u nooit meer de postbode. Het handige is, dat alle buitenposten, deurtelefoons en videofoons op dezelfde tweedraads bus passen.
Voor enkele woningen zijn intercom kits leverbaar.
De intercomsystemen zijn uit te breiden met toegangscontrole (kaartlezer/Proximity) en automatische deuren voor bijvoorbeeld woningaanpassingen voor mindervaliden.

Heeft u vragen over onze intercom systemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Reparatie van alle merken intercomsystemen.

Hoogsteder Elektrotechniek kan alle merken intercomsystemen repareren of vervangen en hier jaarlijks onderhoud aan uitvoeren. Intercominstallaties vallen onder een specialisme, niet iedereen kan intercominstallaties repareren, de monteurs van Hoogsteder Elektrotechniek hebben hier opleidingen en cursussen voor gevolgd bij de fabrikanten. U kunt uiteraard ook onderdelen voor uw intercom installatie bij ons bestellen. En wanneer nodig kunnen wij u helpen met het inbedrijf stellen van de installatie. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om storingen te verhelpen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen, neemt u dan contact op met één van onze medewerkers die helpen u graag verder.

Deurtelefoons en videofoons van Bticino.

Bticino heeft een zeer uitgebreid programma met deurcommunicatie. Er is voor iedere entrée een passende buitenpost in vandaalbestendige of standaard uitvoering. Er is keuze tussen buitenposten met voor iedere woning een beldrukker of een display met keypad om het huisnummer in te toetsen. Voor in de woning zijn er moderne videofoons met handsfree spraakverbinding en conventionele toestellen met hoorn. Er is een ruime keuze in deurtelefoons en videofoons, van budget tot high-end met een 7 inch kleurenscherm. Het handige is dat alle buitenposten, deurtelefoons en videofoons op dezelfde tweedraads bus passen. Alles valt dus onder één en hetzelfde systeem. 

 

intercom